011 630 54 79
Besplatna dostava u Srbiji

narucisociva.com

Privatnost podataka

NaruciSociva.com se obavezuje da Vaše lične podatke koje budemo tražili u  vezi sa porudžbinom nećemo otkrivati trećim licima ili ih na bilo koji način zloupotrebiti. Vaše poverenje u nas je naš prioritet.

Kvalitet robe

NaruciSociva.com u svojoj ponudi ima originalne proizvode priznatih svetskih brendova, čiji kvalitet odgovara proizvođackoj specifikaciji. O preciznijim detaljima proizvoda se takodje možete upoznati na zvaničnim web sajtovima njihovih proizvođača.

Reklamacija i povraćaj novca

Mi ćemo se truditi da do propusta nikada ne dođe, ali za svaki slučaj, evo par saveta kako i u kojim slučajevima možete potraživati povraćaj novca ili novu isporuku:

•    Ukoliko se možda nismo razumeli dobro i dostavljeni su Vam pogešni proizvodi;
•    Ukoliko su proizvodi oštećeni prilikom transporta ili imaju materijalne nedostatke;
•    Ukoliko je proizvodima istekao rok trajanja.

U svakom od ova tri slučaja nas obavestite e-mailom na adresu reklamacije@narucisociva.com ili putem telefona na broj 011 630 54 79. Mi ćemo se potruditi da najhitnije reagujemo i o ishodu reklamacije Vas obavestimo u roku od najduže 3 dana od dana prijema Vašeg mejla ili telefonskog poziva. 

Za sve uvažene reklamacije (nakon potvrde  da su proizvodi kupljeni preko nas) i u dogovoru sa Vama, novac Vam možemo refundirati ili dostaviti nove odgovarajuće proizvode. Povraćaj novca se vrši uplatom na Vaš tekući račun, u iznosu vrednosti naručenih proizvoda, zajedno sa troškovima dostave koji su pali na Vaš teret, a u vezi sa predmetnom porudžbinom ili povraćajem robe. Vaše je da nam u roku od najduže 15 dana, od datuma prijema obaveštenja da je Vaša reklamacija uvažena, pošaljete proizvod nazad, a naše je da Vam u roku od 5 dana, od datuma prijema vraćene porudzbine, uplatimo novac na tekući račun ili dostavimo nove odgovarajuće proizvode.

Nakon svega ovoga, verujemo da više nema nikakve sumnje da možete imati potpuno poverenje u nas i u našu nameru da Vaš pogled na svet učinimo lepšim.

Vaši pouzdani prijatelji,

NaruciSociva.com