011 630 54 79
Besplatna dostava u Srbiji

narucisociva.com

NarciSociva.com je brz, jednostavan i pouzdan servis nabavke sočiva putem inteneta, osnovan s vizijom da postane Vas veran partner u vođenju brige o Vasem lepšem pogledu na svet.

Nudimo Vam najširi izbor kontaktnih sočiva i rastvora za odrzavanje svih dobro poznatih brendova i proverenih proizvođaca. Potpuno isto kao i u vašoj omiljenoj optičarskoj radnji, samo će naše cene uvek biti konkurentnije, a širinom asortimana koji ćemo uvek nadogradjivati, želimo da imate osecaj da nema boljeg mesta za kupovinu od NaruciSociva.com. Ukoliko se ipak desi da sočiva koja želite nisu u nasoj ponudi, molimo Vas da nam javite kako bi u najkraćem roku rešili i taj nenamerni propust.

Na usluzi smo Vam 24 časa, 7 dana u nedelji! 

Vaša želja je da budete maksimalno zadovoljni svojom kupovinom,  a mi želimo da sa Vama gradimo dugotrajan odnos pun poverenja. Kako nista ne bismo prepustili slučaju, tim naših stručnjaka Vam je svakodnevno na raspolaganju u trenucima kad se javi i najmanja nedoumica oko izbora odgovarajućih proizvoda. Bice nam drago da se uvek ponovo čujemo sa Vama i odgovorimo na sva Vaša pitanja. Zovite nas na 011 630 54 79.